11 Håsta IBK (Pantamera P12 (03-04)) 0 0 0 0 0

18:30

Klockarbergets BK P03

Referat: Timrå IBC P04 - Klockarbergets BK P03

Match mot Klockarbergets BK P03 som de brukar bli tuffa matcher mot och de skulle visa sig den här gången oxå.
Tycker att vi spelar bra i första perioden och tar ledningen med 1-0 genom Albin ass av Matte , men vi får några konstiga domslut emot oss och vi går upp i varv i båset som inte resulterar till de bättre mot domarna tyvärr.
Andra perioden är vi inte alls med och de syns 1-1 kommer ,, vi spelar stressigt och slarvigt tar inte markeringar springer inte till boll. Inte mycket att säga om resultatet 1-1 på tavlan inför sista.

Där hinner de bara att gå 14 sek så är vi återigen i ledning av Ogge som skjuter ett skott på mål, och som sagt vi skjuter mycke men träffar inte mål och där måste vi bli bättre på att försöka träffa mål på träningen oxå för då kommer att vi göra mer mål på matcherna oxå. De blev en konstig match av den här matchen vi står och gormar i båset och domarna som tar en del dåliga domslut som man blir ennu mer fundersam över , men som tur så går vi vinnande ur striden 2-1 på tavlan :)

Bra i dag var Målvakten Ville som vi hade fått lånat av 03 orna gjorde en del svettiga räddningar tack för de.
Och att bröderna Gladh gör ett bra jobb i de tysta mycket viktigt de oxå att man kan lära sig olika roller i lagena och att de inte är bara målen och assen som räknas.